Les cadenes repressives de l’estat no ens ofegaran!!!

Avui, dia 15 d’abril de 2010, dues persones s’han encadenat a la porta de la subdelegació del govern de Girona per reivindicar l’absolució de la Núria Pórtulas, exigir les responsabilitats polítiques d’aquest cas i la fi de la criminalització dels moviments socials.

Durant tota l’estona que han estat encadenats s’han repartit fulletons informatius des de la campanya i un grup d’unes 50 persones s’ha concentrat al lloc dels fets per donar suport. S’han fet 3 talls del trànsit de 2 minuts la gran via de Jaume I perquè la gent pogués veure l’acció i pogués rebre informació.

El diàleg amb la guàrdia civil i amb els bombers que han vingut a desencadenar els dos activistes ha estat distès durant tot el matí, aproximadament fins al migdia, quan dues furgones d’antiavalots dels mossos d’esquadra han aparegut per dispersar el grup de suport i han carregat  contra la gent concentrada sense motiu aparent, i passant per alt els intents d’un portaveu de la campanya per negociar un desallotjament tranquil. Diversos manifestants han rebut empentes i cops de porra, alguns al cap i a l’esquena.

Per a dur a terme aquesta acció ha estat necessari verificar les mesures de seguretat de l’edifici, com ara càmeres de seguretat o accessos a l’edifici, entre d’altres. La recopilació d’aquest tipus d’informació en una llibreta, posem per cas que fos blava, podria ser motiu de persecució i condemna de presó per «temptativa de col·laboració amb banda armada» segons l’Audiència Nacional, com s’ha fet palès en el cas de la Núria Pórtulas, encara que senzillament es tracti de dur a terme una acció de solidaritat com la que s’ha fet avui, com les que s’estaven duent a terme 3 anys enrere en solidaritat amb el jove Joan Sorroche, o bé com moltes altres que es fan des de tants altres col·lectius i campanyes de solidaritat.

Dia a dia se’ns demostra que no vivim en una autèntica democràcia sinó en una autèntica farsa, on no es veuen garantits drets com la llibertat d’expressió, la llibertat d’ideologia ni la llibertat de pensament.

Mobilitzar-se i discrepar no és cap delicte!

Les cadenes repressives de l’estat no ens ofegaran!

Núria Lliure!

Lliures tots i totes!

Ya sabemos que el texto esta en catalan y que en estas tierras no se habla catalan, pero debido a que no podemos andar perdiendo el tiempo en traducir un idioma que es muy parecido al castellano y por tanto es facil de entender os animamos a que lo aprendais y si no a que visiteis una web de traducciones.

Deja un comentario