L’AN prohibeix l’acte de benvinguda de Barcelona a Laura Riera

Autor: Tiocfaidh ar la

Perquè constitueix una “exaltació” d’ETA

L’Audiència Nacional  prohibeix l’homenatge a Barcelona a Laura Riera

Persec

Prohibició d’una simple rebuda a Gràcia a una antifeixista mentre al mateix barri els nazis actuen amb impunitat des de la lliberia Europa. Quan anirà el senyor Pedro Varela Geis a la presó?

http://www.youtube.com/watch?v=E_HbktwTYWM

——-
MADRID, 20 (EUROPA PRESS)

El jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz ha prohibit l’homenatge a la col·laboradora etarra Laura Riera convocat aquest dissabte al barri de Gràcia, perquè considera que la seva celebració suposaria l'”exaltació del currículum delictiu” de persones “vinculades a l’organització terrorista ETA”.

Així consta en una interlocutòria dictada aquest divendres en què el magistrat ordena a la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya i a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat que “adoptin les mesures necessàries” per evitar la celebració de l’acte, que comportaria la comissió d’un delicte d’enaltiment del terrorisme i humiliació a les víctimes.

Ruz, que substitueix temporalment Baltasar Garzón al capdavant del Jutjat Central d’Instrucció número 5, ha adoptat aquesta decisió a instàncies de l’associació Dignitat i Justícia (DiJ) i de la Fiscalia de l’Audiència Nacional, que li va reclamar dijous que impedís la celebració de l’acte en entendre que la seva única finalitat és “la justificació de les accions delictives desenvolupades en nom d’ETA i l’adulació pública dels qui les cometen, animant a mantenir-les”.

Els informes policials sol·licitats pel jutge instructor posen de manifest que Riera va ser condemnada el maig del 2004 a nou anys de presó per col·laborar amb el ‘comando Barcelona’, que va actuar a Catalunya entre 2000 i 2001 portant a terme atemptats com el que va costar la vida de l’exministre socialista Ernest Lluch.

—–

Informació addicional:

Laura Riera absolta de l’assassinat del regidor del PP a Viladecavalls: http://hemeroteca.lavanguardia.es/preview/2004/11/03/pagina-24/33676753/

Riera denuncia tortures de la Guàrdia Civil: http://lahaine.org/espana/laura_civil.htm

Mira també:
http://www.europapress.cat/tribunals/noticia-av-laudiencia-nacional-prohibeix-lhomenatge-barcelona-laura-riera-per-constituir-e
http://www.elmundo.es/elmundo/2010/08/20/barcelona/1282295436.html
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s